A1 Mondhygiënist Amersfoort

Miriam Schneider-Meens

 
 
 

Behandelingstijden

Maandag       08.00 - 17.00 uur (Miriam)

Dinsdag         08.00 - 17.00 uur (Miriam)

Woensdag     08.00 - 17.00 uur (Miriam)

Vrijdag           08.00 - 17.00 uur (Nathalie)


Bankrekeningnummer ING:

IBAN NL81 INGB 0001 9775 56

Contactgegevens

Miriam Schneider-Meens

Maanlander 18

3824 MP  Amersfoort


          06 23 304485

       miriam@a1mondhygienist.nl

                                        Corona Update 16 maart


In navolging van de besluiten die de regering onlangs heeft genomen, heeft de beroepsvereniging voor mondhygiënisten (NVM) op 15 maart geadviseerd om de mondzorg op te schorten met ingang van maandag 16 maart tot in ieder geval 6 april en over te gaan op het alleen behandelen van spoed bij niet-corona patiënten. Reguliere behandelingen in deze periode worden geannuleerd.


Het is op dit moment van groot belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee het het risico op de verspreiding van het virus maximaal af te remmen. In de mondzorg wordt gewerkt met aerosolen, zeer kleine vloeistofdruppeltjes die vrijkomen en een potentiële bron van besmetting zijn en kunnen bijdragen verspreiding van virussen.


Alle afspraken in onze praktijk in de genoemde periode worden daarom geannuleerd.


Afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende weken zullen nieuwe afspraken worden gemaakt. Ook wordt er gekeken naar het inplannen van extra behandeldagen als het weer verantwoord is. U kunt hiervoor zelf contact opnemen indien u wilt.


Wij rekenen op uw begrip en wensen u een veilige periode. Graag weer tot over een aantal weken.

                                        Corona Update 2 april


Indien u een behandeling bij ons heeft ingepland in de periode tot 28 april, de verlengde periode voor de corona-maatregelen in Nederland, vraagt u zich wellicht af wat er nu gaat gebeuren.


De verschillende beroepsverenigingen in de mondzorg, waaronder tandartsen en mondhygiënisten, voeren reeds enige tijd en ook vandaag (2 april) weer overleg met VWS, het RIVM en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Er wordt sectorbreed gekeken naar de mogelijkheden om met inachtneming van de juiste preventie-, veiligheids- en beschermingsmaatregelen voor zowel patiënten als zorgverleners, behandelingen door te laten gaan, met uitzondering van risicogroepen.


Zodra er meer bekend is zullen wij de gegeven adviezen hier communiceren. En zullen ingeplande behandelingen vanaf 6 april al dan niet door ons worden geannuleerd. Wij houden u op de hoogte.


Dank u wel voor uw begrip. Bij dringende vragen is onze praktijk gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail.

                                      Corona Update 19 april


Naar verwachting zal premier Rutte op dinsdag 21 april een mededeling doen over het weer opengaan van mondzorgpraktijken in Nederland. De voorbereidingen zijn getroffen zodat praktijken op een verantwoorde wijze zorg kunnen verlenen. Ook in onze praktijk.


Lees hier het nieuwsbericht: https://nos.nl/artikel/2330723-tandartspraktijken-klaar-om-weer-open-te-gaan.html


In onze praktijk zijn de afspraken vanaf woensdag 22 april daarom nog niet geannuleerd. Op “verantwoorde zorg verlenen ” betekent wel dat er een aantal criteria zullen zijn. Niet alle patiënten kunnen worden behandeld. Wij zullen u informeren wat dit precies voor u betekent.

                                        Corona Update 10 april


De mondzorgkoepels in Nederland hebben hun leden geadviseerd om hun praktijk in ieder geval tot 20 april gesloten te houden en alleen spoedzorg te verlenen aan niet-corona patiënten.


Er wordt nu van week tot week bekeken of praktijken toch weer kunnen opengaan en onder welke voorwaarden. Afspraken vanaf 21 april blijven dus tot nader bericht staan.

                  Corona Update 22 april: wij zijn weer open


Tandartsen en mondhygiënisten mogen vanaf woensdag 22 april de reguliere zorg hervatten. De mondzorgkoepels hebben daartoe een leidraad opgesteld, zodat dit op een "gepaste en verantwoorde" manier kan gebeuren. In het nieuws vindt u hierover al informatie.


Niet-coronapatiënten kunnen vanaf woensdag weer bij de tandartsen en mondhygiënisten terecht. Iemand met een COVID-19-besmetting kan dat alleen in een uiterst spoedgeval.


In onze praktijk en in het gebouw van Ortholuna, waar wij gevestigd zijn, zijn alle voorbereidingen getroffen om op een gepaste en verantwoorde manier mondzorg te kunnen verlenen. In de herinneringsmail/afspraakbevestiging die u zoals gewoonlijk van ons ontvangt, staan een aantal belangrijke vragen die bepalend zijn voor het al dan niet door kunnen gaan van een geplande behandeling.


Wij verzoeken u deze vragen goed door te lezen en contact op te nemen bij twijfel of verdere vragen.


Wij zien u graag weer in onze praktijk binnenkort. U ontvangt per mail een voorstel voor een nieuwe behandelafspraak en kunt hierop reageren.


Miriam Schneider en Nathalie Bleijerveld

                                   Corona Update 15 december


De gisteren door premier Rutte aangekondigde nieuwe maatregelen en sluitingen van niet-essentiële winkels hebben GEEN invloed op de mondzorgpraktijken. Onze praktijk is dus gewoon geopend en afspraken kunnen doorgaan zoals met u gepland. U hoeft hiervoor niet te bellen.


Wel gelden uiteraard nog steeds alle voorzorgsmaatregelen. Op basis van de vragenlijst die u heeft gekregen bij het maken van de afspraak en bij de herinnering kunt u bepalen of u kunt komen. Bij twijfel mag u altijd bellen of mailen en annuleringen ontvangen wij graag tijdig dwz minimaal 24 uur van tevoren.


Wij kunnen op een verantwoorde wijze mondzorg aan u verlenen.